Vietin tossa loppukesästä kahdeksatta kertaa 20v synttäreitäni . Tarjottavana oli broilerivoileipäkakkua ja suklaa vadelma täytekakkua. Äidille omat tarjottavat Broilerivoikkari (gluteeniton ja maidoton) sekä gluteeniton ja maidoton suklaavadelma täytekakku. Kyllä se äiti nauttii kun saa aina omaa herkkua, ja ei itse tarvi tuoda mukanaan mitään, mihka on tottunut vuosien varrella.

 

Tässä normi voikkari. Insipaatiota saatu Elämä makeaksi blogista

Ja tässä äidin versio

ja sivusta

Täytekakkuja

Tämä kyseinen kakku meinasi lentää ulos ikkunasta kun meni hermot. Keittiössä melkein 30 astetta lämmintä ja ulkona saman verran. Marsipaani ei oikein halunnut tehdä yhteistyötä. Ensi kesäksi päätin että perustan kellarin autotalliin marsipaanin kaulinta pisteen, siellä kun on aina ihana viiletä.

 

Tässä vielä äidin versio. Liljat kaikki tehty itse marsipaanista, maalattu pasta väreillä ja päällä kultaspraytä. Todella tyytyväinen olin tarjoiluihin ja niin oli näköjään vieraatkin, koska melkein kaikki meni!