Työkaveri päätti järjestää pienimuotoiset tuparit viime viikonloppuna ja minä ajattelin ilahduttaa Leidejä asiaan kuuluvalla kakulla! Kakun resepti löytyi kirjasta Slutet Gott ur Allt om Mat. Todella hyvä kirja jossa todella paljon hyviä reseptejä jotka odottavat kokeilua!

Todella helppo tehdä ja aivan YLIHYVÄÄ!! (Niin kuin Vaasassa sanotaan...)

Frozen Margarita pie

Pohja:
200 g digestive keksejä
100 g voita tai margariinia
 
Täyte:
3 limeä
3 rkl tequila
3 rkl cointreau (laitoin 4) :)
1 purkki kondensoitua maitoa (n. 400g)
3 dl kermaa
 
1. Lämmitä uuni 200 asteeseen. Murenna keksit ja sekoita sulannut voi sekaan. Painele seos n.24cm halkasijaan irtopohjalliseen vuokaan, myös reunoille. Paista pohjaa uunin alatasolla noin 10 minuuttia ja anna jäähtyä.
2. Pese ja raasta yhden limen kuori. Purista mehut siitä ja kahdesta muusta limestä (mehua pitäisi tulla noin 1 dl). Sekoita mehu, raaste, tequila, cointreau ja kondensoitumaito kulhossa. Vaahdota kerma ja lisää limesekoitukseen.
3. Kaada seos vuokaan ja laita pakastimeen vähintään 4 tunniksi. Noin 30min ennen tarjoilua siirrä piirakka jääkaappiin vähän sulamaan.
 
Tämän kakun voi tehdä todella hyvissä ajoin ja säilyttää pakkasessa, ja koristella vasta kun tarjoilee.
 

Tämä on kyllä yksi omista suosikeistani, alkoholin maku ei juurikaan erotu seasta. Isäntä keksi että sopii myös todella hyvin sitruuna muffinsien päälle. (Oli pakko leipoa jotain sillekki kun lähdin tyttöjen kanssa rilluttelemaan...)

Nämä kuvat olivatkin sitten ainoat julkaisu kelpoiset kuvat juhlista, muut ollaan jo yhdessä sensuroitu!