Pääsiäiseksi tein mun suosikki piirakkaa, Key Lime Pie!

Key Lime Pie

Pohja:
Puoli pakettia digestive keksejä
1 dl sulatettu margariinia
 
Täyte:
5 keltuaista
1 tlk (400g) kondensoitua makeaa maitoa
1 dl limeteistä puristettua mehua
3 limetin raastettu kuori
 
Murskaa keksit ja sekoita sulatettu marhariini niiten sekaan. Levitä täyte n. 20cm halkasijan irtopohja vuokaan pohjalle ja reunoille. Paista uunissa 150 astetta n. 10min. Sillä aikaa tee täyte. Vatkaa keltuaisia puhtaassa kuivassa kulhossa sähkövatkaimella, kunnes ne muuttuvat kuohkeammiksi ja sakeammiksi. Lisää tiivistemaito ja vatkaa edelleen, kunnes seos sakenee. Lisää limettimehu ja -kuoriraaste. Kaada seos piirasvuokaan. Kypsennä 10 minuuttia (uunin keskitasossa) ja jäähdytä ritilällä. Laita piirakka pakkaseen vähintään 3 tunniksi. Ota seille 30min ennen tarjoilua.
 
Piirakan koristelin tällä kertaa pelkillä pääsiäissuklaamunilla. Tämä piirakka maistuu melko samalta kuin Frozen Margarita pie, mutta sopii siis myös lapsille, koska mukana ei ole lainkaan alkoholia