Tässä ensimmäiset kakut (josta kuvan olen ottanut) jotka olen elämässäni leiponut alusta loppuun (siis pohjat ja kaikki). Nämä tulivat paapan synttäreille jo heinäkuussa.

Isompi kakku on ihan tavallinen, jossa oli varmaan 5 munan pohja ja täytteenä mansikka mousse. Pienempi on 3 munan gluteeniton ja maidoton kakku samalla periaattella. Alla ohjeet joilla "invakakun" olen tehnyt. Täytteet olen soveltanut Valion sivulta löytämästäni ohjeesta.

 

Gluteeniton ja maidoton kakku

3 munaa

lasiin toiseen lasiin yhtä paljon sokeria kuin toisessa on munia

kolmanteen lasiin samanverran perunajauhoja

1tl leivinjauhetta

Täyte (riittää kahteen väliin kakun halkaisia ollessa noin 20cm)

5 liivatetta

2 rkl mansikka mehua

2 purkkia Alpro Soya mansikka jugurttia

1 purkki GoGreen Vispiä vaahdotettuna

n. 2 dl mansikka survosta