Olen suuri mustikan ystävä, ja kun törmäsin tähän reseptiin täällä oli mun pakko koikeilla!

Ohje suoraan kopioitu Kettuterrosistiltä.

Pohja:
150 g margariinia
1/2 dl sokeria
1 kananmuna
3 dl vehnäjauhoja
1-2 rkl vettä
 
Täyte:
500 g maitorahkaa
200 g ranskankermaa
3 kananmunaa
2 dl sokeria
1 rkl vaniljasokeria
2 rkl sitruunamehua
2 rkl perunajauhoja
250 g mustikoita
 
Vaahdota margariini ja sokeri. Lisää muna vatkaten. Lisää jauhot ja vesi ja sekoita nopeasti. Sekoita kulhossa täytteen ainekset. Sekoita joukkoon mustikat. Taputtele taikina leivinpaperilla vuoratun irtopohjavuoan pohjalle ja reunoille. Kaada täyte päälle. Paista 175-asteisessa uunissa alatasolla noin tunti.

Juustokakku oli kyllä todella hyvää, mutta unohdin sen liian kauaksi aikaa uuniin... Josko ensikerralla onnistuisin siinä asiassa paremmin!?